Archieven: Testimonials

Van der Hoogte

Via Werkspot zijn we bij B&B Bouw terechtgekomen. De keuken en bijkeuken moesten gerenoveerd worden. Er werd een plan van aanpak gemaakt door Sander. Sander en zijn vader Gert hebben prachtig werk afgeleverd. Fijne mensen om over de vloer te hebben die netjes en in goed overleg werken, komen afspraken na. Het is een vakkundig…

Erik van Vossen

De mannen van B&B Bouw hebben onze badkamer aangepakt. Het was een lastige klus in een oud huis. De heren gaan zeer vakkundig te werk en geven zeer waardevolle adviezen. Het project is gegroeid terwijl ze bezig waren en het resultaat is geweldig. Ik kan iedereen deze vakmensen aanraden, voor de prijs hoef je het ook…

Jeannette Osseweijer

Dit jaar onze keuken vernieuwd en laten installeren door Gert en Sander. De keuken kwam van Ikea en is zeer vakkundig geplaatst en afgewerkt door beiden. Zijn zeer tevreden, alle puin en rommel word netjes opgeruimd, werken hard door, houden zich aan de afspraken, overleggen indien nodig, kortom: een AANRADER.

Marjolein

Wij hebben onze zolder laten verbouwen. Van een grote ruimte naar 2 mooie aparte kamers. Dus muur ertussen, bestaande deur verschoven en een nieuwe deur er naast. De verbouwing is keurig en volgens schema verlopen. Wij zijn er erg blij mee. Voor de volgende klus weten wij B&B Bouw te vinden!

J. Kuklinski

Sander heeft ons appartement in Bergen op Zoom voorzien van een nieuwe badkamer en toilet. Hij geeft goede adviezen, houdt zich aan de afspraken en voert het werk kwalitatief en volgens het plan en de afspraak uit. Ik beveel hem dan ook aan bij elke volgende klus en offerte.

Call Now Button