B&B Bouw

Wie zijn wij?

B&B Bouw is een allround en dynamisch bedrijf dat sinds 2011 al vele klanten in de regio heeft bediend. Ons werkgebied ligt in een straal van 75 kilometer van Poortvliet. Onze kernwaarden zijn vrij eenvoudig: “alles onder één dak en de klant centraal.” Met dit uitgekiende concept bedient B&B Bouw de markt in 3 hoofdactiviteiten: Renovatie & Restauratie, Nieuwbouw & Verbouw, Service & Onderhoud.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de stichting Kwaliteitsvakman. Hiermee dekken wij onze kwaliteit en garantie volledig af en kunnen voldoen aan alle moderne normen en eisen.

Het in de basis kleine team van B&B Bouw heeft in de loop van de jaren diverse specialisten rond zich heen verzameld waarbij betrouwbaarheid en loyaliteit hoog in het vaandel staan. Dankzij deze uitstekende samenwerking hebben wij alles in huis om uw project tot een succes te maken.

Het in de basis kleine team van B&B Bouw bestaat uit vader en zoon. Samen bundelen ze de krachten en brengen het beste uit twee werelden samen.

Gert

Gert is een zeer ervaren vakman. Hij is in het team de technische man en weet als geen ander met welke materialen en methodes de beste resultaten behaald kunnen worden.

Sander2

Sander

Sander is binnen het team degene die veel achter de schermen verricht. Calculatie, offertes aanbieden, werkvoorbereiding en planning is helemaal zijn ding.

Waarom kiezen voor B&B Bouw?

U vraagt, B&B Bouw levert. Van ontwerp en offerte tot realisatie en oplevering, van fundering tot stoffering. Daarbij zijn wij altijd uw enige aanspreekpunt. Wij houden bij elk project alles in eigen hand en alles onder één dak.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent! Als klant staat u bij B&B Bouw altijd in het middelpunt. Wij zijn er om u te bedienen; kleine vragen of grote vraagstukken, B&B Bouw denkt altijd met u mee.

Bij B&B Bouw bent u er altijd zeker van dat het geleverde werk voldoet aan alle moderne eisen. Om dit te garanderen is B&B bouw aangesloten bij het keurmerk kwaliteitsvakman. Minimaal 1 jaar garantie op het uitgevoerde werk. De rust van duidelijke afspraken, heldere offertes en rechtsgeldige algemene voorwaarden en toegang tot een on
afhankelijke geschillencommissie wanneer dit nodig zou zijn.


Wat zeggen klanten over ons?

Via Werkspot zijn we bij B&B Bouw terechtgekomen. De keuken en bijkeuken moesten gerenoveerd worden. Er werd een plan van aanpak gemaakt door Sander. Sander en zijn vader Gert hebben prachtig werk afgeleverd. Fijne mensen om over de vloer te hebben die netjes en in goed overleg werken, komen afspraken na. Het is een vakkundig team. Het resultaat mag er zijn en we zijn erg tevreden.

De mannen van B&B Bouw hebben onze badkamer aangepakt. Het was een lastige klus in een oud huis. De heren gaan zeer vakkundig te werk en geven zeer waardevolle adviezen. Het project is gegroeid terwijl ze bezig waren en het resultaat is geweldig. Ik kan iedereen deze vakmensen aanraden, voor de prijs hoef je het ook niet te laten!
Heb je een klus te doen en twijfel je wie je het laat doen, moet je nu stoppen met twijfelen!!

Dit jaar onze keuken vernieuwd en laten installeren door Gert en Sander. De keuken kwam van Ikea en is zeer vakkundig geplaatst en afgewerkt door beiden. Zijn zeer tevreden, alle puin en rommel word netjes opgeruimd, werken hard door, houden zich aan de afspraken, overleggen indien nodig, kortom: een AANRADER.

Wij hebben onze zolder laten verbouwen. Van een grote ruimte naar 2 mooie aparte kamers. Dus muur ertussen, bestaande deur verschoven en een nieuwe deur er naast. De verbouwing is keurig en volgens schema verlopen. Wij zijn er erg blij mee. Voor de volgende klus weten wij B&B Bouw te vinden!

Sander heeft ons appartement in Bergen op Zoom voorzien van een nieuwe badkamer en toilet. Hij geeft goede adviezen, houdt zich aan de afspraken en voert het werk kwalitatief en volgens het plan en de afspraak uit. Ik beveel hem dan ook aan bij elke volgende klus en offerte.

Via familie aan dit adres gekomen, B&B heeft prima werk geleverd. Voor de eerstvolgende klus schakelen we B&B ook weer in.