Nieuwbouw & Verbouw

Nieuwbouw & Verbouw

NV_aBij elk nieuwbouw of verbouw project, groot of klein, hebben wij voor u als klant altijd maximale zorg en aandacht. B&B Bouw begeleidt en adviseert u van fundering tot stoffering en van ontwerp tot uitvoering en neemt u de zorgen van het bouwproject uit handen.

Het succes van uw bouwproject is niet alleen een kwestie van vertrouwen, maar staat of valt met wederzijdse duidelijkheid. Helder en in samenwerking communiceren, oftewel klantgericht werken. Klantgericht werken betekent niet alleen naar de klant luisteren, maar ook adviseren en meedenken gedurende het gehele traject, vanaf de eerste plannen tot en met de oplevering. Een persoonlijke en zorgvuldige aanpak van uw bouwproject, waarbij wij ernaar streven alle invalshoeken te bezien en te benutten met zorg en aandacht voor detail.

B&B bouw brengt dit alles samen onder één dak. Wij zijn uw partner vanaf de ontwerpfase tot aan de stoffering en oplevering van uw woning of pand.

Het is dan ook nooit te vroeg om na te denken over de keuze van een aannemer. Bouwen vraagt al in een vroeg stadium volledige inzet en aandacht. Met name in de ontwerpfase, het stadium waarin beslissingen worden genomen die de kwaliteit van het eindresultaat bepalen. Wij kunnen u in een vroeg stadium adviseren, waardoor u tijdens de bouw tijd en kosten kunt besparen.

Als laatste dient een goede nazorg niet vergeten te worden. Ook dit is bij B&B Bouw in goede handen. Een project stopt niet na het opleveren maar verdient altijd de zorg en aandacht die het project verdient, ook in de jaren na realisatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Gerelateerde projecten

  • Verbouwing en volledige renovatie woning
    anemptytextlline
  • Grote aanbouw met carport
    anemptytextlline